top of page
tufted-2502926.jpg

Pravne usluge

Naš tim pravnika čine advokati, pravnici iz privrede, držanih organa, javnih preduzeća, IT sektora...

Uz pravnike, za rešavanje poslovnih pitanja, imamo i ekonomiste, tehnologe, prevodioce, inženjere...

Budite sigurni da možemo pokriti većinu vaših potreba, u najkraćem mogućem roku, po cenama daleko nižim od advokatskih usluga ili zarade zaposlenog.

82002-support.gif

Pravna i poslovna podrška

Pružamo telefonsku korisničku podršku u vremenu od 08-17 časova, osim nedeljom. Za složenija pitanja za koje potrebno vreme ili izrada dokumenata, korisničku podršku pružamo preko e-pošte 24/7/365 cycluspodrska@gmail.com  

Opšti akti

Pridružite se uspešnim preduzećima, udruženjima i preduzetnicima, koji su organizovali poslovanje, ogradili se raznih odgovornosti i isključili rizik od radno-pravnih sporova, jer su doneli usklađene i iskusno izrađene opšte akte.

8558-floating-document.gif
27506-search-for-employee.gif

Radno i migraciono pravo

Obezbeđivanje svih uslova za rad stranaca - vize, radne dozvole, vozačke dozvole, nostrifikacija diploma i licenci.

Regulisanje radnog statusa stranaca.

Mi možemo ponuditi visokokvalifikovane i proste radnike iz Bangladeša i Indije.

Obuka za kancelarijski rad i IKT bezbednost

Obuke za zaposlene i menadžment u oblasti kancelarijskog poslovanja, informatičke i komunikacione bezbednosti, uz usklađivanje opštih akata, ugovora o radu i drugo. Obuke obuhvataju i poslovnu politiku poslodavca, radno zakonodavstvo i dobre običaje.

33624-team-of-businessman.gif
14269-gavel-loading-animation.gif

Javne nabavke

Od pripreme konkursne dokumentacije do zahteva za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki. Naše iskustvo, od uvođenja javnih nabavki u Srbiju 2002 godine, rešiće i najveće dileme. Obezbeđujemo i sve potrebne dokaze o ispunjenosti kvalitativnih uslova. 

Zastupanje

Obezbeđujemo specijaliste za zastupanje pred državnim organima, inspekcijama, institucijama, bankama i drugo. Naš tim advokata je spreman za zastupanje pred svim sudovima u Srbiji, po najpovoljnim cenama, uz pomoć veštaka iz raznih oblasti i detaljnu obradu predmeta.

49480-businessman-taking-notes.gif
bottom of page